Fonogram hírek

A Fonogram-díjas Bagossy Brothers Company a legkedveltebb zenekar a hazai fiatalok körében

A tavasszal Fonogram - Magyar Zenei Díjat is bezsebelő Bagossy Brothers Company igazi sikerszériát könyvelhet el magának. Egy különleges közvélemény-kutatás eredményeként ugyanis kiderült, hogy jelenleg ők a legnépszerűbb zenekar a 14 és 24 év közötti fiatalok körében.

Az elmaradt nyári fesztiválok idején indított kutatást a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete izzította. A DUE a megkérdezettek zenei ízlésére volt kíváncsi, egészen pontosan arra, hogy milyen magyar zenei produkciókat ismernek és kedvelnek. A közel 500 résztvevő válaszából az derült ki, hogy a Tankcsapda a legismertebb, a Bagossy Brothers Company a legkedveltebb zenekar Magyarországon a fiatalok körében. A kutatás eredményét is figyelembe veszi a 2020. november 16-án indult új országos online játék, a Nagy Diák Zenei Teszt, melyet ide kattintva bárki kitölthet.

A Bagossy Brothers Company énekese a Petőfi TV-ben bővebben is mesélt arról, hogy mit szólnak a végeredményhez, és, hogy vajon miben rejlik a titkuk. A videót ide kattintva lehet megtekinteni.

Egyébként nem ez az egyetlen öröm mostanában a zenekar háza táján: november 30-án megjelenik ugyanis téli hangulatkönyvük, mely a zenekaros sztorik mellett csodás tájak és receptek lelőhelye is. Nem mellesleg, az "Otthontól fűtött tél - tájak, ízek, Bagossy" című kötet tökéletes karácsonyi ajándék lehet...

? Teteje