Fonogram hírek

A zeneipar háttérhőseinek tiszteletére készített klipet a Leander Kills

A Fonogram-díjas Leander Kills nemrég jelentette meg "Gyere bánat" című dalát, de máris újabb videóklippel jelentkeznek.

A "Nem akarok többé játszani" című szerzeményt Köteles Leander frontember eredetileg Keresztes Ildikó számára írta, a 2013-as A Dal műsorába, majd a Leander Rising 2014-es második albumán a zenekaros verzió is helyet kapott. A most érkezett Leander Kills-es kiadásnak pedig egészen különleges apropója van:

"A 'Nem akarok többé játszani' Leander Kills-verzióját a koronavírus vészhelyzet alatt magunkban csak 'Nem akarunk többé nélkületek játszani'-nak hívtuk. A klipet a Leander Crew tiszteletére készítettük" – kommentálta a dalt a csapat.

"Drága közönségünk! Ezt a klipet a Leander Kills a háttérben dolgozó szakemberek tiszteletére készítette, akik nélkül süket, és sötét lenne egy koncerthelyszín, ahol ti is örömmel töltitek időtöket" – írták, utalva arra, hogy a vírushelyzet miatt rengeteg zeneiparban dolgozó szakember megélhetése is veszélybe került. Azt azonban nagyon jó látni, hogy sok esetben ezek a háttérhősök is a zenei „család” teljes jogú tagjai.

Nézzétek meg a szimbolikus fényhatásokkal játszó új videót alább:

? Teteje