Fonogram hírek

Hangolódjunk az ünnepekre Farkasházi Réka és a Tintanyúl online karácsonyi koncertjével

Farkasházi Réka, akit a legtöbben színésznőként ismernek, 2006-ban kezdett bele nagy álma megvalósításába, hogy a kortárs gyermekvers irodalmat népszerűsítse országszerte, mindezt zenei köntösben - így született meg a Tintanyúl. A formációval több Fonogram - Magyar Zenei Díjat is nyertek, utoljára 2018-ban. Közönségük kicsi és nagy tagjai egyaránt örülhetnek, hiszen december 20-án különleges, ünnepi mérföldkőhöz érkezik a csapat: online karácsonyi koncert formájában megjelenik életük első koncertfilmje.

"A hagyományos karácsonyi koncertünk idén az otthonaitokba költözik. Szerencsére a dalainknak semmi nem szabhat határt, az online térben is meg tudjuk teremteni a várakozás izgalmát. A mi közönségünk már tudja, hogy az igazi karácsony titkát a szív muzsikájában kell keresni" - írják.

"Többször és bármikor megnézhető később is! Karácsonyi ajándéknak, vagy éppen elterelő hadművelet gyanánt, amíg az angyalkák készülődnek. Reggel, délben vagy akár szenteste. Pizsiben vagy szép ruhában, a nappaliban vagy a gyerekszobában összebújva. ’Bennünk az igazi karácsony’" - teszik hozzá.

A koncert december 20-án, 17:00-órai kezdettel lesz elérhető a Facebookon.

Fotó: Kálmán Alida

? Teteje