Fonogram hírek

Ma este Fonogram díjátadó gála! Élő közvetítés a Várkert Bazárból este 9-től a SuperTV2-n!

Már csak néhány óra, és kiderül, melyek az év legjobb albumai és hangfelvételei!

Egy hónapja zajlik a szakmai szavazás, nagy a titkolózás, de már az eredmény sem várat sokáig magára. S közben a helyszínen gőzerővel zajlanak az előkészületek...

2016. június 8-án 21.00 órakor a SuperTV2 élő közvetítésében kiderül, melyek voltak a 2015-ös év legjobb albumai és hangfelvételei, s ezekért kik kapják az idei Fonogram díjakat!

A magyar zenei élet kiemelkedő eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet ezen a néven immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége. A tavalyi óriási sikerű rendezvényhez hasonlóan idén is az egykori legendás Budai Ifjúsági Park, vagyis a felújított Várkert Bazár ad otthont a "magyar Grammy"-ként is emlegetett díjátadónak.

A nagyszabású látványos műsorban fellép a hazai zenei élet számos kiváló előadója. Egyedi meglepetés produkciókkal, egy ősbemutatóval, eddig soha nem látott zenei formációkkal készül a magyar zenei élet krémje.

A Fonogram - Magyar Zenei Díj a magyar zenei szakma, a magyar zene ünnepe, ahol egyaránt lehetőség nyílik a "nagy öregek" előtt való tisztelgésre és a feltörekvő fiatal tehetségek bemutatkozására, eredményeik elismerésére.

A gála házigazdái Ördög Nóra és Tilla lesznek.

S hogy kik kapják a díjakat és kik lesznek az este meglepetés fellépői, megtudhatjuk 2016. június 8-án, szerdán este 9 órai kezdettel, élőben a SuperTV2-n!

? Teteje