Fonogram hírek

A Fonogram-díjas Billie Eilish új dala és animációs klipje gyógyír a léleknek

A Fonogram-díjas Billie Eilish új dala és animációs klipje gyógyír a léleknek

Július 30-án vadonatúj dallal jelentkezett Billie Eilish énekesnő, aki tavasszal az év külföldi mondern pop-rock albumáért járó Fonogram-díjat nyerte el hazánkban.

A "my future" című új szerzemény a februárban megjelent "No Time to Die" című dalt követi a sorban, és bár nemrég érkezett, valójában a karantén elején íródott Los Angelesben. Mint a legtöbb Billie Eilish-sláger esetében, úgy az énekesnő ezúttal is bátyjával, Finneas O’Conellel dolgozott együtt, és saját elmondása szerint a végeredmény nagyon személyes és különleges számára.

A soul, jazz és ASMR videók inspirálta hangzásvilágból végül egy lo-fi és R&B alapú ballada bontakozik ki, melyhez egy atmoszférában tökéletesen passzoló animációs klip is készült.

"Amikor ezt a számot írtuk, akkor arról szólt, ami a fejemben volt, önreflexióról és személyes fejlődésről, de a közelmúlt eseményei miatt új jelentést kapott, remélem, hogy mindenki megtalálja benne a neki szóló mondanivalót"

- kommentálta a szerzeményt Billie Eilish.

A YouTube kommentszekciója szerint egyértelműen bevált az elképzelés. Van olyan kommentelő is, aki szerint "a világ meggyógyul", miközben ezt a dalt hallgatja.

Hallgasd meg Te is: 

? Teteje