Fonogram hírek

Armin van Buuren a tavalyi Eurovíziós nyertessel készített új dalt

Újabb slágergyanús szerzeményt jelentetett meg Armin van Buuren. Jó szokásához híven ezúttal is egy tehetséges fiatal énekessel társult, ezúttal a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál győztesével, Duncan Laurence-szel. Az összetört szívek fájdalmára reflektáló, szintipoppal fűszerezett végeredmény a dance műfaj kedvelőinek hallójárataiba máris befészkelte magát, de a tipikus rádiós slágerek kedvelői sem fognak csalódni benne.

"Mindig nagy megtiszteltetés számomra, ha tehetséges énekes-dalszerzőkkel dolgozhatok. Nemcsak azért, mert ugyanúgy szeretik a zenét, mint én, hanem azért is, mert ez emlékeztet arra, hogy milyen szerencsés vagyok, amiért másokkal közösen alkothatok zenét, és ebből meg is tudok élni. Ha már valaha is hallottad Duncan Laurence-t élőben fellépni: az a hang... Micsoda ajándék! Vele dolgozni egy abszolút áldás volt, és nagyon büszke vagyok az eredményre. Friss és új, és nagyon sok szeretetet tettünk bele. Azt szerettük volna, hogy a hallgatók (a címhez hűen) 'érezzenek valamit', és pont így is lesz" - kommentálta Armin van Buuren a "Feel Something" című dalt .

Armin van Buuren immár egy évtizede az elektronikus zenei szcéna meghatározó figurája a nemzetközi színtéren, a magyar közönség pedig már többször is bulizhatott szettjeire, legutóbb például a 2019-es Balaton Soundon. A holland zenei producer és DJ hazai népszerűségét mutatja az is, hogy 2020-ban az ő "Blah Blah Blah" címre keresztelt dala nyerte el a Fonogram-díjat az év külföldi elektronikus zenei hangfelvétele kategóriában.

Hallgasd meg az új dalt alább:

? Teteje