Fonogram hírek

Balázs Pali "újratöltve": a Fonogram-díjas énekes új klipjét új zenekaros videó követi

Balázs Pali nemcsak külsőleg újult meg az elmúlt években, de zenei munkásságát tekintve is. Életműve 18. albuma, a "Majd holnap írok" című korong 40 nap alatt vált aranylemezzé, és a zenei szakma is elismeréssel jutalmazta: a 2020-as Fonogram-napon az év hazai hagyományos slágerzenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában győzedelmeskedett.

Az énekes közösségi oldalán és YouTube-csatornáján is rendkívül aktív. "Újratöltve 2020" nevezetű sorozata részeként időről időre legnagyobb slágerei "újratöltött" verzióival örvendezteti meg rajongóit, emellett az új dalok írásával sem állt le.

"A 'Vár rám az élet' című dalom arról szól, hogy semmiféle körülmény nem számít, ha az ember hisz magában, és a benne rejlő erőben. Mert az erő mindannyiunkban ott van, csak nem mindig vesszük észre" – nyilatkozta nemrég egy napilapnak legfrissebben megjelent klipjéről.

"Már tavaly óta dolgoztunk rajta zenésztársaimmal, folyamatosan csiszolgattuk. A nagy zenei megújulásom tovább folytatódik, szinte csak élő hangszerekkel, zenekarral dolgozom a jövőben" – tette hozzá.

Nézd meg legújabb zenekaros videóját ide kattintva vagy alább a július 4-én megjelent klipet!

? Teteje