Fonogram hírek

Dupla telt házas lemezbemutatóval ünnepelte új albumát a Carson Coma

Pénteken és szombaton két telt házas koncertet is csapott az A38 Hajó fedélzetén a Carson Coma zenekar. A srácok október 15-én napvilágot látott "Lesz, ami lesz" című korongja a tavaly megjelent "Corduroy Club"-ot követte a sorban, az egyre növekvő rajongótábor pedig egyértelműen máris a szívébe zárta az új lemezt.

"A 'Lesz, ami lesz' a bigbandes-swinges bevezetőtől a fütyörészős-csettintgetős-egyszálgitáros zárószámig már bátrabban elrugaszkodik a retro-beat-popos megoldásoktól: noha elsősorban még mindig a hatvanas évekbeli hangzásvilág dominál, a zenekar visszanyúl a doo-wopig, több ízben is eljátszik az alternatív indie rock gondolatával, felpróbálja a magyaros bluest - az egy olaszul énekelt dal kivételével magyar nyelvű szövegekhez hasonlóan ez mind igencsak jól áll nekik" - írta a kiadványról a Recorder, melynek online hasábjain dalkommentárokat is olvashatunk a friss albumról.

Az év felfedezettjének járó Fonogram-díjat nyert zenekart legközelebb ma este, a POKET zsebkönyvek szülinapi buliján lehet elcsípni előben.

Addig is egy kis ízelítő a "Lesz, ami lesz"-ből:

? Teteje