Fonogram hírek

Fonogram-díjátadó ma 20:25-től élőben az ATV-n!

Egy hónapja zajlik a szakmai szavazás, nagy a titkolózás, de már az eredmény sem várat sokáig magára. A helyszínen gőzerővel zajlanak az előkészületek... Ma este kiderül, hogy melyek az év legjobb albumai és hangfelvételei!

2017. március 1-én 20:25 órakor az ATV élő közvetítésében kiderül, melyek voltak a 2016-os év legjobb albumai és hangfelvételei, s ezekért kik kapják az idei Fonogram-díjakat!

A magyar zenei élet kiemelkedő eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet ezen a néven immár tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége. A tavalyi óriási sikerű rendezvényhez hasonlóan idén is az egykori legendás Budai Ifjúsági Park, vagyis a felújított Várkert Bazár ad otthont a "magyar Grammy"-ként is emlegetett díjátadónak.

A nagyszabású látványos műsorban fellép a hazai zenei élet számos kiváló előadója. Egyedi meglepetés produkciókkal, egy ősbemutatóval, eddig soha nem látott zenei formációkkal készül a magyar zenei élet krémje.

A gála házigazdái Pásztor Anna és Abaházi Csaba lesznek.

S hogy kik kapják a díjakat és kik lesznek az este meglepetés fellépői, megtudhatjuk 2017. március 1-én, szerdán este 20.25 órai kezdettel, élőben az ATV-n vagy online az atv.hu-n!


Élő adás »

? Teteje