Fonogram hírek

Fonogram-díjátadó ma 20:35-től élőben az ATV-n!

Fonogram-díjátadó ma 20:35-től élőben az ATV-n!

Ma este kiderül, hogy melyek az év legjobb albumai és hangfelvételei!

Egy hónapja zajlik a Fonogram - Magyar Zenei Díj szakmai szavazása, s immár az eredmény sem várat sokáig magára. A helyszínen gőzerővel zajlanak az előkészületek...

2018. március 7-én 20:35 órakor az ATV élő közvetítésében kiderül, melyek voltak a 2017-es év legjobb albumai és hangfelvételei, s ezekért kik kapják az idei Fonogram-díjakat!

A magyar zenei élet kiemelkedő eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet ezen a néven immár tizennegyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége. Az elmúlt évek óriási sikerű rendezvényeihez hasonlóan idén is az egykori legendás Budai Ifjúsági Park, vagyis a felújított Várkert Bazár ad otthont a "magyar Grammy"-ként is emlegetett díjátadónak.

A nagyszabású műsorban fellép a hazai zenei élet számos kiváló előadója. Egyedi és látványos produkciókkal, eddig soha nem látott zenei formációkkal készül a magyar zenei élet krémje. A gála házigazdái Pordán Petra és Abaházi Csaba lesznek, ám a kulisszák mögött és a művészek soraiban feltűnik a tavalyi női műsorvezető, Pásztor Anna is.

S hogy kik kapják a díjakat és kik lesznek az este meglepetés fellépői, megtudhatjuk 2018. március 7-én, szerdán este 20:35 órai kezdettel, élőben az ATV-n vagy online az atv.hu-n!

Az atv.hu online stream technikai okokból 1 órás csúszással látható, ám a Fonogram Facebook oldalán folyamatosan osztunk meg exkluzív, az élő közvetítésben sem látható részleteket!

Nézd meg a Fonogram - Magyar Zenei Díj beharangozóját!

? Teteje