Fonogram hírek

Fonogram - Magyar Zenei Díj 2021: elindult a nevezés!

Fonogram - Magyar Zenei Díj 2021:  elindult a nevezés!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2021-ben ismét megrendezi az idén tavasszal online formában debütált Fonogram-nap nevű eseményt, a zenészek és a hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét. A zene nem áll meg: a Fonogram - Magyar Zenei Díj jövőre 18+1 kategóriában újra gazdára talál!

Elindult a nevezés!

Az albumok és hangfelvételek mostantól nevezhetők a www.fonogram.hu/nevezes oldalon - a műfajok nagyon széles skáláján, összesen 18 kategóriában.

  • A Fonogram - Magyar Zenei Díjra természetesen nemcsak kiadók által gondozott megjelenések, hanem szerzői kiadású albumok és hangfelvételek is nevezhetők.
  • Nem szükséges, hogy a benevezett előadónak teljes albuma legyen; amennyiben ilyennel nem rendelkezik, de az előző két naptári évben, azaz 2020-ban vagy 2019-ben hangfelvétel(eke)t készített, úgy az egy vagy több önálló hangfelvétel is nevezhető.
  • Fontos: az előző évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetők újra, nem nevezhetők továbbá korábban megjelent hangfelvételekből összeállított válogatásalbumok.

 

Fonogram 2021 nevezés →

 

A nevezések határideje: 2021. január 22. péntek 23:59

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre az info@fonogram.hu e-mail-címen.

? Teteje