Fonogram hírek

Fonogram-szavazás: Mi volt az év hazai slágere 2021-ben?

Fonogram-szavazás: Mi volt az év hazai slágere 2021-ben?

Az #azévslágere címet idén is "az év hangfelvétele" kategória közönségszavazásának győztes dala kapja meg, melynek kiválasztásában most Te is segíthetsz, ráadásul közben te magad is nyerhetsz. 

Szavazz a 40 dal közül a kedvencedre a https://azevslagere.hu/ oldalon, és nyerj egy páros belépőt egy általad választott hazai koncertre a Budapest Parkban!

Az esélyes produkciókat ide kattintva végig is tudod hallgatni.

A szavazás 2022. április 17-én éjfélkor zárul, a szavazás lezárultáig érvényes szavazatot leadók közül sorsolják ki a 20 000 Ft-os Budapest Park-utalvány nyertesét. A nyeremény sorsolásának várható időpontja: 2022. április 20. A nyertest a szavazás során megadott e-mail-címen értesítik.

Az év slágere, azaz a szavazás eredménye 2022. április 30-án derül ki a Fonogram - Magyar Zenei Díj Fonogram-nap nevű eseményén egy interaktív műsorfolyam keretében. A legtöbb közönségszavazatot elérő sláger nyeri "az év hangfelvétele" kategória Fonogram-díját.

"Az év hangfelvétele" kategória közönségszavazásának részletei a www.fonogram.hu/a-dijrol oldalon olvashatók, a közönségszavazáshoz kapcsolódó nyereményjáték részleteit pedig itt lehet átböngészni.

A Fonogram - Magyar Zenei Díj további 18 kategóriájának idei jelöltjeit a www.fonogram.hu/jeloltek oldalon találod.

Kövesd a Fonogram közösségi média csatornáit a Fonogram-nappal kapcsolatos friss hírekért: Facebook | YouTube | Instagram

Kövess minket a TikTokon is!

Most pedig SZAVAZZ és NYERJ! 

? Teteje