Fonogram hírek

Itt a Leander Kills 4. albuma és belenézhetünk a Leander Oktett főpróbájába is!

A Leander Kills-fanok számára bizonyára ünnepnap volt október 30-a, hiszen aznap megérkezett a Fonogram - Magyar Zenei Díjas zenekar "Leander Kills IV" címre keresztelt lemeze. A tíz szerzeményt számláló korong különleges fizikai formátumban is napvilágot látott:

"Ahogy a nagykönyvben meg van írva, a 'Leander Kills IV' megjelenésének napján a piros, ezüst, fekete bakelit/vinyl nagylemezek is megérkeztek Lengyelországból. Az égiek is velünk vannak" – írta a zenekar a Facebook-oldalán.

A friss kiadvány ráadásul máris felkerült a Spotify egyik magyar fókuszú listájára:

"Óriási büszkeség! A Ronthatatlan című dallal felkerültünk a Spotify Hazai Gitárok elnevezésű playlistjére! Neked melyik a kedvenc dalod az IV albumról?" - tették fel a kérdést. Hogy meg tudd válaszolni, hallgasd meg te is az új albumot ide kattintva!

Ez még nem minden, hiszen Köteles Leander új formációval jelentkezik a Leander Kills és a Leander Szimfonik határmezsgyéjéről: a Leander Oktett első, vasárnapi koncertje előtt az érdeklődők annak főpróbájába tekinthetnek be egy exkluzív, élő, interaktív on-line stúdiókoncert keretein belül.

A részvételhez nem szükséges regisztráció sem, pusztán erre a linkre kell kattintani november 6-án, este 18:45-kor, és már indul is a stream.

Címkép: Leander Kills Facebook-oldal

? Teteje