Fonogram hírek

Január 15-ig tart a nevezés a Fonogram - Magyar Zenei Díjra

Január 15-ig tart a nevezés a Fonogram - Magyar Zenei Díjra

A kreatív zene elismerése áll a Fonogram - Magyar Zenei Díj 2024-es fókuszában. Lehet a zene bármilyen műfajú, magyar vagy külföldi, a hallgatás módja analóg vagy digitális, a lényeg, hogy legyen emberi, legyen hatása, érje el a közönségét.

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2024 tavaszán ismét megrendezi a Fonogram-nap nevű eseményt, a zenészek és a hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét. A Fonogram - Magyar Zenei Díj 18+1 kategóriában újra gazdára talál!

Január 15-ig tart a nevezés!

Az albumok és hangfelvételek - rövid regisztráció után - mostantól nevezhetők a www.fonogram.hu/nevezes oldalon - a műfajok széles skáláján, összesen 18 kategóriában.

  • A Fonogram - Magyar Zenei Díjra nemcsak kiadók által gondozott megjelenések, hanem szerzői kiadású albumok és hangfelvételek is nevezhetők.
     
  • Nem szükséges, hogy a benevezett előadónak teljes albuma legyen: az előző két naptári évben, azaz 2023-ban vagy 2022-ben megjelent önálló hangfelvételek is nevezhetők.
     
  • Fontos: az előző évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetők újra. Nem nevezhetők továbbá korábban megjelent hangfelvételekből összeállított válogatásalbumok.

 

FONOGRAM 2024 NEVEZÉS →

 

Nevezési időszak: 2023. december 11. hétfő - 2024. január 15. hétfő 23:59

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre az info@fonogram.hu e-mail-címen.

? Teteje