Fonogram hírek

Kik lesznek az idei Fonogram-díjasok? - már javában zajlik a szavazás!

Lassan kiszivárog a titok: óriási megújuláson megy át idén a 20 éves múlttal rendelkező Fonogram - Magyar Zenei Díj!

A magyarországi zenei élet legnagyobb, legrangosabb eseményét a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége idén a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért által koordinált Fair Play hétvége keretében rendezi, együttműködésben a Voltfolióval és a Budai Gourmet Fesztivállal.

2013. június 2-án, vasárnap, a Millenáris Parkban izgalmas program várja a közönséget, két igen népszerű műsorvezetővel... hogy kik lesznek ők, azt május elején árulják el a szervezők. (Mi már tudjuk, de súlyos némasági fogadalmat tettünk.)

Tévében másnap felvételről, az interneten pedig élőben lehet majd nézni a műsort, ami sokkal több lesz egy hagyományos díjátadónál: a két műsorvezető nevével fémjelzett show keretében izgalmas és vicces jeleneteknek lehetünk tanúi, és a kifejezetten erre az alkalomra összeállt zenekar élén számos ismert hazai sztárral találkozhatunk vendégénekesként.

És hogy kik nyerik a díjakat?

A szavazás első körében idén már több mint 300 zenész és zeneipari szakember kapta kézhez a felkérést a jelölőbizottságban való közreműködésre, akik már nagy erőkkel adják is le a szavazataikat. A kategóriánkénti 5-5 jelölt mezőnye szintén május elején derül ki.

Ezúttal fokozott mértékben bekapcsolódhat a nagyérdemű is: a rendezvény partnere, a Ballantine's jóvoltából több közönségszavazás is zajlik, amely május 1-jén kezdődik a Balliface oldalon; ahol első körben az év énekesére, énekesnőjére és együttesére lehet majd szavazni.

Hamarosan további részletek kerülnek tehát napvilágra, de azt már biztosan tudjuk: 2013-ban mindenki a Fonogramról beszél...

? Teteje