Fonogram hírek

Lana Del Rey igéző "Summertime"-feldolgozással jótékonykodik

Lana Del Rey nemrég megosztott egy hangulatos videót, melyben George Gershwin 1935-ös jazz klasszikusát, a "Summertime"-ot gondolja újra.

A dalt a pandémia alatt rögzítették, és énekesnő célja az volt vele, hogy felhívja a figyelmet a vírushelyzet miatt nehéz helyzetbe került New York-i és a Los Angeles-i Filharmonikusok munkásságára. Arra szeretné ösztönözni rajongóit, hogy ha tehetik, támogassák a világ élvonalába tartozó szimfonikus zenekarokat.

"Hihetetlenül hálásak vagyunk Lana Del Rey támogatásáért, és azért, hogy felhívta a figyelmet azokra a kihívásokra, amelyekkel a művészeti szervezetek az elmúlt hónapokban szembesültek. Az előadóművészetet különösen súlyosan érintette a világjárvány, de várjuk a napot, amikor a zenekar és a művészek, köztük Lana, ismét visszatérhetnek a színpadunkra. Közben rendkívül hálásak vagyunk neki, és a sok-sok más adományozónak is, akik ebben a nehéz időszakban segítenek" - nyilatkozta Chad Smith, a Los Angeles-i Filharmonikusok vezetője.

A Fonogram - Magyar Zenei Díjas Lana Del Rey nemrég jelentette meg várva várt, "Chemtrails Over the Country Club" című lemezének első beharangozóját, a "Let Me Love You Like a Woman"-t. Emellett bejelentette azt is, hogy jelenleg egy amerikai klasszikusokat tartalmazó albumon is dolgozik, amit még karácsony előtt be szeretne fejezni.

Nézd meg az elragadó, új videót alább:

? Teteje