Fonogram hírek

Lana Del Rey szeptemberben új lemezzel és új klippel örvendezteti meg rajongóit

A 2018-ban a Sziget Fesztivál közönségét is elkápráztató Lana Del Rey "Norman Fucking Rockwell!" című albuma elnyerte az év külföldi alternatív vagy indie-rock korongjának járó Fonogram-díjat is, nem csoda hát, hogy a rajongók alig várják a következőt.

A popdíva hatodik, "Chemtrails Over the Country Club" címre keresztelt lemeze eredetileg szeptember 5-ére volt kihirdetve, ám a premier végül nem történt meg. A MUSICDAILY.hu azonban megnyugtat mindenkit: a kiadvány még ebben a hónapban megérkezik.

"Az énekesnő pár napja osztotta meg Instagram oldalán, hogy leforgatta a klipet a címadó dalhoz, és elárulta, hogy még azelőtt egy másik kislemezt is hallhatunk Let Me Love You Like a Woman címmel" – adták hírül az örömhíreket.

A hab a tortán pedig az, hogy Lana Del Rey hangoskönyv formájában már napvilágot látott verseskötete, a "Violets Bent Backwards Over the Grass" 29-én keményfedeles és ebook verzióban is elérhetővé válik, majd október 2-től bakelitként és CD-ként is beszerezhető lesz. A versgyűjtemény bevételei egyébként különböző őshonos amerikaiakat érintő problémákra fókuszáló segélyszervezetekhez kerülnek.

A sok újdonság előtt egy kis részletet láthattok a közeledő klipből, ha ide kattintotok.

? Teteje