Fonogram hírek

Megjelent Beton.Hofi legújabb albuma

Megjelent Beton.Hofi legújabb albuma

Befutott Beton.Hofi "Playbánia" című második lemeze. Korábban az album megjelenésének hírét a Fedél Nélkül című, hajléktalanok által terjesztett, kéthetente megjelenő lap Facebook-oldalán osztották meg a rajongókkal. A választott platform nem véletlen, céljáról az Off Médiának nyilatkozott a rapper: "a Fedél Nélkül szinte szimbolikus a neve miatt önmagában, [részemről] társadalmiszolidaritás-féle. Tenni kell, végre van lehetőségem."

A korongról májusban megjelent a "Dohánybolt", illetve augusztusban a "Bagira" című dal is, amelyekhez videóklip is készült Hofi örök alkotótársa, Miki357 rendezésében. A "Bagira" című track már megjelenése előtt slágerré vált, írta meg az Index.

A Fonogram-díjas rapper a premier előtt az After Sajó Dáviddal podcastben is mesélt a korongról: "Szeptember 15-én először ad önálló koncertet a Budapest Parkban Beton.Hofi, aki egy évvel ezelőtt még friss feltörekvőként jött a műsorba a Comic Sins mixtape után. Azóta elég sok minden történt vele, hamarosan megjelenik a Playbánia című folytatás, ami sokkal kísérletezősebb az eddigiekhez képest. Hirtelen jött sikerről, kiégésről, túlrajongásról és a Budapest Parkos koncertről is beszélgettünk az After Podcast legújabb adásában" - áll a friss videó leírásában.

Hallgasd meg az új lemezt ide kattintva!

? Teteje