Fonogram hírek

Nehogy lemaradj a Thy Catafalque különleges koncertfilmjéről és lemezéről!

Nehogy lemaradj a Thy Catafalque különleges koncertfilmjéről és lemezéről!

2021 augusztusában az addig már 23 éve csupán stúdióprojektként működő, Fonogram-díjas Thy Catafalque 15 dala végre színpadra került a Fekete Zaj fesztiválon, a mátrai éjszakában. Az egy évtizede francia kiadónál dolgozó, nemzetközi hírű avant-garde metal projekt dalait a hazai metálszíntér kiváló tagjai adták elő. A koncertből koncertfilm és -album lett, mely november 25-én jelenik meg "Mezolit - Live at Fekete Zaj" címmel digitálisanblu-ray-en, CD-n és vinylen. A koncertfilmet a Toldi Art Mozi december 6-án be is mutatja, mégpedig nem is akárhogy: előtte a szervezőkkel beszélgetnek, majd a vetítés után a szereplőkkel lesz közönségtalálkozó.

Jó hír a rajongóknak, hogy az alkotást már a koncertlemez megjelenése és a mozipremier előtt meg lehet nézni, egyetlen alkalommal, november 24-én, este 7 órakor a YouTube-on. Érdemes emlékeztetőt állítani! 

A 15 dalos műsorból kettő felvétellel máris elkezdhető a hangolódás, ezeket ide kattintva és ide kattintva lehet megtalálni. 

Egyébként nemrég egy interjú, egy koncertbeszámoló és egy lemezkritika is megjelent Kátai Tamással a legutóbbi HammerWorld magazinban.

? Teteje