Fonogram hírek

Zámbó Jimmy egykori múzsájával, Háfra Marival forgatott klipet Peter Šrámek

Zámbó Jimmy egykori múzsájával, Háfra Marival forgatott klipet Peter Šrámek

Peter Šrámek a Reggeli című műsorban bővebben is beszélt az "Úgy hittem, túl vagyok rajtad" című dalához készült videóklipről, mely A Király című sorozat egyik betétdala. Az énekes elmondta: producere, a régen Jimmyvel is együtt dolgozó Joós István azt javasolta, a sorozatban Háfra Marit alakító Bíró Panna Dominikát kérjék fel a szerepre, Šrámeknek azonban jobb ötlete támadt, mégpedig hogy az igazi Háfra Mari szerepeljen a kisfilmben.

A népszerű előadó így mesélt az együttműködésről a közösségi oldalán: "Nagy örömömre szolgált, hogy Háfra Mari, Zámbó Jimmy egykori menyasszonya a videóklipemben szerepelt velem együtt. Nagyon boldog voltam és vagyok, hogy elvállalta ezt a szerepet. Biztos vagyok benne, hogy nosztalgikus érzés volt visszagondolnia a múltra. Egy nagyon okos, intelligens és közvetlen nőt ismertem meg a személyében. Öröm volt vele együtt dolgozni."

Peter Srámek, aki az albumért Fonogram-díjat nyert, a felvételt óriási sikerrel énekli koncertjein. A közönségkedvenc darab népszerűsége valószínűleg abban rejlik, hogy érzelemdúsan mutat be egy se veled, se nélküled kapcsolatot, amivel könnyen lehet azonosulni, írja az újdonságról a Lángoló.

Nézd meg a klipet alább:

? Teteje