Fonogram hírek

Átadták a Fonogram-díjakat!

Idén is az egykori Budai Ifjúsági Park hagyományait őrző Várkert Bazár adott otthont az év legjobb könnyűzenei teljesítményeit díjazó Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestnek. A műsort élőben közvetítette az ATV.

Exkluzív produkciók

Az este folyamán fantasztikus és egyedi produkciókat láthattunk, fellépett az év hazai modern pop-rock kategória győztese, Rúzsa Magdi, aki egy csodálatos népdalcsokorral örvendeztette meg a nézőket és a jelenlévő vendégeket. A Group'n'Swing fergeteges Hungária-egyveleggel tisztelgett az idei életműdíjas, Fenyő Miklós előtt. A csapat igazi házibuli hangulatot teremtett, és táncosaikkal felcsavarták a szőnyeget a Várkert Bazárban! A Honeybeast a 2017-es Fonogram gálán mutatta be vadonatúj dalát "Így játszom" címmel. A modern elektronikus zene képviselőiként, a kategória jelöltjeként a New Level Empire-től hallhattuk a "Valahol"-t Deniz közreműködésével. A dance vonalat pedig a sikeres DJ, Andrewboy képviselte, aki vonósokat és fúvósokat is megszólaltatott egyedi produkciójában "No More Silence" címmel.

Nyertesek

Összesen 18 kategóriában (12 hazai és 6 külföldi) a zenei újságírókból, rádiósokból, zenészekből, producerekből és további szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján dőlt el, melyek voltak az elmúlt év legkiemelkedőbb zenei alkotásai. Az egyes kategóriák nyertesei megtalálhatók ide kattintva:


Fonogram 2017 nyertesek →

? Teteje