Fonogram hírek

Fonogram - Magyar Zenei Díj 2014!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége idén is megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet.

Mind helyszínét, mind jellegét tekintve minden korábbitól gyökeresen eltérő, a teljes magyar zenei életet, az egész hazai "zeneipart" több oldalról is megmozgató rendezvény várható az idén; a részletekről heteken belül további információkat tudhatunk meg.

Addig is a rendezvényt felvezető szavazási procedúra legelső lépéseként máris indul a nevezés!

A Fonogram - Magyar Zenei Díjra természetesen nem csak KIADÓK ÁLTAL GONDOZOTT MEGJELENÉSEK, hanem SZERZŐI KIADÁSÚ ALBUMOK ÉS HANGFELVÉTELEK IS NEVEZHETŐK!

Nem szükséges, hogy a benevezett előadónak teljes albuma legyen; amennyiben ilyennel nem rendelkezik, de az előző két naptári évben, azaz 2013-ban vagy 2012-ben hangfelvétel(eke)t készített, úgy az önálló hangfelvétel is nevezhető.

Fontos: egy kiadvány kizárólag egy kategóriában nevezhető. (Kivétel ez alól "az év felfedezettje" kategória, amelyben előadók nevezésére van lehetőség, így az ő hangfelvételeik természetesen nevezhetők a műfaji kategóriák egyikében.)

Az albumok és hangfelvételek mostantól nevezhetők a www.fonogram.hu/nevezes oldalon - a MAHASZ a műfajok nagyon széles skáláján, összesen 19 kategóriában várja ezeket.

A nevezések határideje: 2014. február 28. péntek, 12 óra.
A nevezések határideje MEGHOSSZABBÍTVA: 2014. március 4, 12 óra.

www.fonogram.hu/nevezes

? Teteje