Fonogram hírek

Fonogram-szavazás: Mi volt az év hazai slágere 2022-ben?

Fonogram-szavazás: Mi volt az év hazai slágere 2022-ben?

Az #azévslágere címet idén is "az év hangfelvétele" kategória közönségszavazásának győztes dala kapja meg, melynek kiválasztásában most Te is segíthetsz, ráadásul közben te magad is nyerhetsz. 

Szavazz a 40 dal közül a kedvencedre a https://azevslagere.hu/ oldalon, és 40.000 Ft értékű Budapest Park-koncertutalványt nyerhetsz!

Az esélyes produkciókat ide kattintva végig is tudod hallgatni.

A szavazás 2023. április 18-án 14:00-kor zárul, a szavazás lezárultáig érvényes szavazatot leadók közül sorsolják ki a 40 000 Ft összértékű Budapest Park-koncertutalvány nyertesét. A nyeremény sorsolásának várható időpontja: 2023. április 20. A nyertest a szavazás során megadott e-mail-címen értesítik.

Az év slágere, azaz a szavazás eredménye 2023. április 29-én derül ki a Fonogram - Magyar Zenei Díj Fonogram-nap nevű eseményén egy interaktív műsorfolyam keretében. A legtöbb közönségszavazatot elérő sláger nyeri "az év hangfelvétele" kategória Fonogram-díját.

"Az év hangfelvétele" kategória közönségszavazásának részletei a www.fonogram.hu/a-dijrol oldalon olvashatók, a közönségszavazáshoz kapcsolódó nyereményjáték részleteit pedig itt lehet átböngészni.

A Fonogram - Magyar Zenei Díj további 18 kategóriájának idei jelöltjeit a www.fonogram.hu/jeloltek oldalon találod.

Kövesd a Fonogram közösségi média csatornáit a Fonogram-nappal kapcsolatos friss hírekért: Facebook | YouTube | Instagram

Kövess minket a TikTokon is!

Most pedig SZAVAZZ és NYERJ!

azevslagere.hu »

? Teteje