Fonogram hírek

Korda György dalpremierrel ünnepelte születésnapját: a kliphez kommentelve jótékonykodhatunk!

Korda György dalpremierrel ünnepelte születésnapját: a kliphez kommentelve jótékonykodhatunk

Korda György stílszerűen, partidallal koronázta meg a 85. születésnapját, amelyet 2024. január 4-én ünnepelt. A közös felvétel ötlete korábban Pixa fejéből pattant ki, az előadó felkereste a Fonogram-életműdíjas Korda házaspárt, akik nagy örömmel mondtak igent az együttműködésre. Az alkotófolyamat zökkenőmentesen zajlott, s a dalszövegírásból a házaspár is kivette a részét, írta meg az Index. A szerzemény címe pedig a májusi születésnapi koncerthez illően "Fiatalság bolondság" lett.

A szerzeményhez készült videóklipben nemcsak Korda György, Balázs Klári és Pixa tűnik fel, hanem több más ismert hazai előadó is, mint Nemazalány, Sofi és Miskovits Marci. A klipet Leho rendezte.

A végeredmény nem csupán a bulizni vágyók életét teheti szebbé, hanem a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakóinak gyógyulását és segítheti. Az előadók úgy döntöttek, hogy ha a videó megjelenésétől számított három nap alatt összegyűlik 10 ezer komment a a videómegosztón, akkor 500 ezer forinttal támogatják a gyermekklinikát. 

Nézd meg a videóklipet alább:

? Teteje