Fonogram hírek

Megjelent Molnár Tamás legújabb dala és klipje

Megjelent Molnár Tamás legújabb dala és klipje

Pajor Tamással készített közös dalt Molnár Tamás: a "Világot cserélek" című szerzemény középpontjában a háború, mint korunk rémséges és evidenciaszintre emelt létélménye áll, árulta el a Fonogram - Magyar Zenei Díjas énekes.

A dal Pajor Tamás tollából indult, majd Molnár Tamás refrénjeivel nyerte el végleges formáját. "A képi anyag tele van utalásokkal, disztópikus világot fest. Generációk találkozása ez, ami a kölcsönös tiszteleten túl azt sugallja, hogy a szomszédunkban zajló háború szörnyűségeiről kortól függetlenül azonosan vélekedünk" - fogalmazott Molnár Tamás.

A kliphez a kőbányai pincerendszerben forgattak, majd Pajor Tamás Ukrajnában, a fronthoz közeli helyszíneken rögzített felvételeivel egészítették ki a videót. "Jó háború nincs. De a legrosszabb, amikor tébolyult, ördögien megszállott zsarnokok indítanak harcot, amelynek aztán ártatlan civilek, idősek, nők, gyermekek lesznek az áldozatai. Ez zajlik most a szemünk előtt. Ha mi nem is tehetünk túl sokat, nem unhatunk bele, hogy újra és újra kimondjuk: ezt nem!" - mondta Pajor Tamás.

Molnár Tamás nemrég azt is bejelentette, hogy december 27-én egy különleges produkcióval búcsúzik 2023-tól. Egy este alatt két formációját is színpadra állítja, így egy akusztikus és egy zenekaros blokkal zárja az évet az Akváriumban. A "duplakoncertet" egy ritkaságokkal teli akusztikus előadással kezdi, mely során Farkas Izsák hegedűssel kiegészülve megszólaltatja pár korai nagy slágerét is.
A második felvonásban zenekarával a leghangosabb szólódalai mellett a JETLAG és az AFC korszakaiból is válogatnak, de olyan újdonságokat is színpadra visznek, amik itt szólalnak meg először élőben.

Kiemelt kép forrása: Molnár Tamás Facebook-oldala

Az új klip meg is tekinthető alább:

? Teteje