Fonogram hírek

Mi volt az év dala? ...vagyis... Mi lesz?

Évek óta a Fonogram - Magyar Zenei díj egyik legizgalmasabb kategóriája "Az év dala".

Nem csoda, hiszen ezen a megmérettetésen a közönség dönt, a győztest a rajongók szavazzák meg!

Az előző év legjátszottabb magyar slágerei közül minden évben a Fonogram és rádiós támogatójának közös szavazásán dől el, hogy melyik felvétel nyerje az illusztris "év dala" címet.

Idén a Fonogram médiapartnere, a Petőfi Rádió Facebook oldalán indította útjára a versenyt, amely már óriási lendülettel zajlik!

Vajon ki fog nyerni?
Az évek óta elkötelezett és kitartó rajongótáborral rendelkező Ákos? Az újonc, de lassan egész Európát meghódító ByeAlex? Vagy ahogy nemrég ő is váratlan győzelmet aratott a kereskedelmi média sztárjai fölött, úgy tréfál meg mindenkit "az év dala" szavazáson a Carbonfools... a Punanny Massif... az Irie Maffia? Vagy valaki egészen más?

Egészen 2013. május 30-án, csütörtökön délután 4 óráig lehet szavazni a Petőfi Rádió Facebook oldalán; június 2-án, a Fonogram - VOLTfolió Díjátadó Gálaesten pedig kiderül a győztes. A rendezvény élőben látható lesz a Fonogram YouTube csatornáján, a több kamerával fölvett, izgalmas és vicces showműsor pedig június 8-án, szombaton este 22.25-től az M1-en. A két házigazda Fábry Sándor és Hajós András!

? Teteje