Fonogram hírek

Korda György eddig sosem hallott sztorijai a Mutasd Magad! műsorában

Korda György eddig sosem hallott sztorijai a Mutasd Magad! műsorában

Ágai Kis András Mutasd Magad! című műsorában bekukkanthat a néző a kirakat, a kulisszák mögé. Hétről-hétre találkozhatunk sztárokkal, sikeres és (el)ismert emberekkel, akik megmutatják azt az arcukat is, amelyet eddig szinte egyáltalán nem láthattunk.

A sorozatban elsőként a Fonogram-életműdíjas Korda György mutatta meg magát, méghozzá két részben. Kiderült például, hogy a zenei legenda hisz a reinkarnációban, de nem szeretne Balázs Klári felesége lenni. A beszélgetésben szó esik még őrangyalokról, a spiritisztáról, aki látja a halált, egy majdnem végzetes balesetről, és még sok-sok érdekességről. No, de ki az a Harland Sanders? 

A második, egyben befejező részben Korda György újabb, eddig sosem hallott sztorikat mesél. Felfedi többek között a "Reptér" titkait, megtudhatjuk, hogyan repült ki az egyik foga egy tárgyalás kellős közepén, vagy hogy miként nyerte el ultiban 6 évesen a nagypapája és Suli bácsi pénzét. A beszélgetés komoly témákat is érint, Korda nyíltan beszél Istenhez való viszonyáról, az elmúlásról, és arról, hogy sírva még ő sem tud énekelni.

Nézd meg a kétrészes interjút alább:

? Teteje